דימום בחניכיים ללא סיבה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/08/2011 | 15:47 | מאת: יעקב

ד'ר סבן שלום מזה מ'ס ימים יש לי דימום מהחניכיים ללא סיבה וזה במשך היום דבר שלטא סבלתי ממנו אף פעם לציין שאני סובל מבעיות לב בן 48 נוטל תרופות לדילולדם פלאויקס ואספרין מאוד מפחיד ממה זה יכול להיות

11/08/2011 | 09:30 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יעקב שלום האספירין לא הסיבה לדימום שיש לך מהחניכיים אלא רק להגברת הדימום. כאשר החניכיים בריאות אין דימום. אני ממליץ לך לעבור בדיקה אצל פריודונט-מומחה למחלות חניכיים שייתן את הדעת. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים