נסיגת חניכיים וחוות דעת שונות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

26/07/2011 | 09:53 | מאת: דפנה

שלום, יש לי נסיגת חניכיים בשן 31, היא ניידת (כנראה עקב טיפול אורטודונטי מלפני 15 שנים במסגרתו נעקרה שן 41 וזה גרם כנראה לאכילת השורש בשן 31) ונסיגה בניב 33 (בהריון לפני שנה הנסיגה החמירה ממש). הייתי אצל 4 מומחי חניכיים (כולם חברים באיגוד) בחודשים האחרונים לשמוע חוות דעת. אחד אמר השתלת חניכיים על 2 שיניים אלו. שני אמר הקצעת שורשים ולאחר מכן יראה מה יהיה המשך טיפול. שלישי אמר השתלת חניכיים בשתי השיניים המדוברות רביעי אמר הקצעת שורשים ושיש לי גם ניידות בשיניים 32 ו-42 אני כבר לגמרי מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. איך אחד אומר שחניכיים עם דלקת והאחר לא. מה נכון? חוץ מהשלישי קיבלתי תחושה של אנשי עסקים ממולחים, שרק רוצים שאבצע אצלם את הטיפול ושהם רק רוצים את הכסף (הרבה...) שלי. בכנות, אני ממש מיואשת... מה לעשות?... אשמח לעצה ממישהו שאינו בעל אינטרס תודה :)

26/07/2011 | 22:14 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דפנה שלום אני מבין את הבלבול שלך וצר לי שזה קרה לך. אינני יכול לעזור ולהביע דעה מבלי לבדוק אותך עם צילומים.

01/08/2011 | 11:28 | מאת: דפנה

שלום, איך אפשר להעלות תמונה לפורום? סרקתי את הצילום... בהמשך להודעת, אשמח מאוד אם תסתכל. תודה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים