השתלת חניכיים והמלצה על פריאודונט

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

02/07/2011 | 05:58 | מאת: מור

שלום רב אני בן 23 וסובל מנסיגת חניכיים אגרסיבית ככל הנראה מנסיבות גנטיות.. בשלב הראשוני, ביצעתי הקצעת שורשים וכעת אני בשלבי החלמה את כל הטיפולים המקיפים סיימתי (טיפולי שורש סתימות עקירה וכד' היו הרבה, לא חסר) וכעת נותר לעשות את שהמליץ הרופא -השתלת חניכיים. ראשית, לפי דברים ששמעתי זמן מסוים לאחר ההשתלת חניכיים החניכים יחזרו לקדמותם. האם זה נכון? מה ימנע מהם לסגת שוב? עד כמה מורכב הניתוח עצמו ועד כמה קשה תהליך ההחלמה ממנו? שנית, שמעתי חוות דעת של פדיאודונט אחד שמגיע אחת לחודש למרפאה שלי בבאר שבע (ד"ר רוני לב דור) האם יש אתר או מקום מסוים אליו אוכל לפנות בעזרה למציאת פריאודונטים נוספים? תודה רבה, מור

05/07/2011 | 06:36 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מור שלום ראשית אתה יכול לסמוך על ד"ר לב דור. במידה ואתה מעוניין בחוות דעת נוספת של פריודונט פנה לאתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה שם תוכל למצוא את שמות המומחים בתחום. ההחלמה מהשתלת חניכיים לא מורכבת במיוחד

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים