גוש מוגלה בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

30/05/2011 | 16:00 | מאת: רונית

בשבוע האחרון ראיתי גוש בחניכיים מעל כתר עם נקודות של מוגלה זה לא כואב שאלתי היא , האם זה יכול לעבור לבד אם אני יעשה המון שטיפות עם מלח או שאין מנוס מללכת לרופא

02/06/2011 | 10:01 | מאת: רונית

הלכתי לרופא והוא נתן לי אנטיביוטיקה ואמר לי שאין מנוס צריך להוריד את השן כי יש לי שם דלקת כרונית וכל הזמן זה יחזור לי מה זה הדלקת כרונית?האם אני אהייה חייבת להוריד , יש לציין שזה לא שן שלי זה כתר

03/06/2011 | 18:58 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רונית שוב שלום אין לי אפשרות לענות מבלי לראות את המקום

03/06/2011 | 18:57 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רונית שלום אין לך מנוס מלפנות לרופא שטיפות לא יפתרו בעיה שאת מתארת

12/06/2011 | 09:44 | מאת: רונית

ציינתי שהייתי אצל הרופא והוא אמר דלקת כרונית שתחזור רק שאלה לי מה זה דלקת כרונית אם אפשר לקבל הסבר יותר מפורט לקחתי אנטיביוטיקה כרגע עבר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים