ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/05/2011 | 21:25 | מאת: שרית

שלום, אני סובלת מדלקת חניכיים, עשיתי ניקוי עמוק בהרדמה מקומית לפני 3 חודשים, מאז מצחצחת פעמיים ביום ומעבירה קיסמים דנטליים כל לילה. הייתי בביקורת אצל הרופא הוא אמר שיש עדיין דלקת ובצקות וייעץ לי לעבור ניתוח להוצאת הדלקת. רציתי לדעת האם יש שיטות פחות פולשניות לעניין, האם יש ניתוח בלייזר ומה ההבדל בינו לבין ניתוח רגיל? תודה רבה.

03/06/2011 | 18:49 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שרית שלום ראשית אני מקווה שהרופא שהמליץ על ניתוח הוא מומחה למחלות חניכיים שאם לא כן, עשי עם עצמך טובה ופני להתייעצות אצל מומחה. יש מצבים בהם יש צורך בהמשך טיפול לאחר הקצעות מקרים בהם הניתוח בלתי נמנע. אין לך ממה לחשוש. לגבי לייזר רצוי שתשכחי מהעניין אין בכך שום תועלת בניתוחי חניכיים

08/06/2011 | 18:19 | מאת: שרית

זה מה שהתכוונת, נכון...? תודה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים