כאבים חזקים בשיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

13/04/2011 | 22:23 | מאת: אורית ס

שלום רב אני בת 29 לאחר לידה של הילד ה3 שלי התחילו לי כאבים בשיניים הרגשה של גירוד בחניכיים אדמומיות ורגישות (חום קור חריף) ושמתי לב שיש לי נסיגת חניכיים . לפעמים בארוחה אני נתקפת בכאב לא נורמלי של 10 דק בכל השיניים בצד הימני והכאב עובר מעצמו . עברתי טיפול של ניקוי אבנית הכאבים החמירו ולרשימת הכאבים נוספו עוד שיניים שלא כאבו. אני מאוד מקפידה על ניקיון שיניים צחצוח חוט דנטלי ואף שתיפות וכלום לא עוזר רק מחמיר את המצב הרופא אמר לי עם הכאב ממשיך אז עושים טיפול שורש שזה נראה לי לא הגיוני מה עושים במקרה כזה תודה

16/04/2011 | 11:47 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אורית שלום לצערי אין לי אפשרות לענות מבלי לבדוק אותך ולראות צילומים.צריכה להיות בדיקה ואבחנה נכונה לפני שמבצעים טיפול שורש או כל טיפול אחר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים