מחלת חניכיים לגיל הצעיר

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/03/2011 | 22:19 | מאת: יסמין

אני בחורה בת 23. הגעתי למרפאת שיניים , רופא חניכיים לאחר צילום אמר לי כי יש לי בעיה בחנכיים שכנראה תורשתית גנטית . כמו כן על מנת לטפל בבעיה (כיסים בעומק 6 מ"מ) עלי לעשות ניתוח בחניכיים להזרקת חלבון אם לא הנסיגה תוגבר ואף ינשרו לי השניים זהו עסק מאוד יקר אני סטודנטית ואני רוצה להיות בטוחה שאני חייבת את הניתוחים .. אז איך אני יכולה לבדוק את זה . מדובר על סכום של 10,000 ש"ח לכל הפה . אשמח לדעת כיצד והאם הסכומים שמדובר כולל ניתוח והזרקת החלבון אכן יצליחו .

26/03/2011 | 16:31 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יסמין שלום אינני יכול לומר לך אם את זקוקה או לא לניתוחים. אני שמח שראה אותך רופא חניכיים ואני מניח ששיקול דעתו לגבי צורך ניתוחי נכון. לעתים אין ברירה ויש צורך לבצע ניתוח על מנת להבריא את החניכיים. אין לי כוונה להתייחס לעלויות הטיפול שהוצע. את יכולה תמיד אם יש לך ספקות לפנות למומחה למחלות חניכיים נוסף ולקבל חוות דעת נוספת. שמות המומחים מצויים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים