שלום וברכה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/02/2011 | 10:57 | מאת: שרון

אני בת 28.5 מאז ומתמיד אני מרגישה שיש לי כל הזמן ריח רע מהפה למרות שאני מקפידה על שיננית כל חצי שנה,לא מעשנת,מצחצחת שיניים,שטיפות פה (אני לא מדמיינת את זה כי קרובי אישרו את הרגשתי)וכלום לא עוזר.ישנם אנשים שלא מצחצחים שיניים ולא הולכים לשיננית ואין להם את הבעיה הזאת. מה אפשר לעשות?

12/03/2011 | 16:53 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שרון שלום המקורות לריח רע מהפה הם גב הלשון בעיקר החלק האחורי שלה ,בין השיניים,סתימות וכתרים לקויים. מלבד מה שאת עושה עלייך לנקות את גב הלשון(החלק העליון של הלשון) עם מנקה לשון, לנקות בין השיניים עם חוט וקיסמים . לבדוק אם אין סתימות או כתרים לקויים אצל רופא השיניים שלך ואם זה לא עוזר לבדוק מקורות אחרים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים