הקצעת שורשים ללא הרדמה?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/02/2011 | 14:05 | מאת: אביגדור

שלום. בעקבות כאב בשיניים בצד אחד, נאמר לי שיש לבצע הקצעת שיניים בכל הפה משך הטיפול חצי שעה פעם בשבוע למשך חודש(1250 ש"ח). מאחר ולא יכולתי לסבול את הכאבים של הטיפול, הזריקו לי חומר לתוך הכיס של השן וחלפו כמעט לחלוטין הכאבים, נותר קצת רגישות בשיניים.ורוב רובו של הטיפול היה בשאר השיניים (הלא כואבות) וכך גם בטיפול השני כשהפעם מזריק לי חומר חיטוי לי כיס השן, ואני עומד בפני שני טיפולים נוספים. נראה לי שטעו באבחנה או עובדים עלי, ואני צריך טיפול נקודתי באותה שן כואבת בלבד. מה דעתך?.

26/02/2011 | 17:45 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אביגדור שלום אינני יודע אם עובדים עליך או לא.מהסיפור שלך לא נראה לי שראית רופא מומחה למחלות חניכיים. אני מציע לך לפנות לאחד כזה העבודה הזאת דורשת התערבות של רופא מומחה. לרשימת המומחים פנה לאתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים