אובדת עצות!

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

05/02/2011 | 11:58 | מאת: תמי

שלום! אימי עשתה טפולי שיניים- ניתוח חניכיים- לצורך שתלים, סה"כ 6 שתלים בשפה העליונה. לאחר הלבשת השתלים, הצורה המוגמרת לא לשביעות רצונה. מאחר והחניכיים הצטמקו ונראה כי הלסת שקועה פנימה מה שמקנה מראה מבוגר ביותר- כמו אין שיניים למעלה. אימי השקיעה המון כסף בטיפול, אבל לא מרוצה! הוצע לה לעשות תותבת במקום- שהיא בעצם תמלא את החניכיים ולפה יינתן מראה מלא יותר. אנו אובדים עצות, ורוצים לדעת מה ניתן לעשות. אימי לא מוכנה לאלטרנטיבה הלא נוחה והסינטטית של התותבת לאחר שרצתה כ"כ הרגשה של שיניים "שלה" כביכול. מה ניתן לעשות?

05/02/2011 | 12:25 | מאת: ד"ר אלון סבאון

תמי שלום אני מבין אותך ולא יכול לעזור לך מבלי לראות את אימא שלך.יחד עם זאת אני מציע לך לפנות למומחה לשיקום הפה להתייעצות ובדיקת אלטרנטיבות טיפוליות. תוכלי למצוא את שמות המומחים בתר האיגוד הישראלי לשיקום הפה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים