דימומי חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/02/2011 | 11:11 | מאת: יחיאל

שלום, התחלתי לסבול לפני כמה שבועות (3 בערך) מדימומים מהחניכיים.ויש לי כבר רווח בין 2 השיניים הקדמיות. אני טיפוס שמקפיד לצחצח שיניים וזה גורם לדמם מחדש כל פעם. לפעמים יש דימום גם בלי לצחצח. כמה המצב חמור? איך אני אמור לטפל בזה ? תודה

05/02/2011 | 13:26 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יחיאל שלום דימום ובמיוחד פתיחת מרווחים הם סימנים מובהקים למחלת חניכיים שהיא כבר בשלב מתקדם. אני ממליץ לך לפנות כמה שיותר מהר לפריודונט- מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים