בליטה בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

22/12/2010 | 18:40 | מאת: חגית

הי לפני שבוע לקחתי אנטיביוטיקה מסוג ציפורפוקסצין עבור חיידק במעי שהיה לי, אחרי נטילת כדור אחד בשעות הלילה קמתי בבוקר עם כאב של לחץ בשן הקדמית. לא היה ממצא נראה לעין חיצונית רק תחושה של כאב של לחץ בשן וכשהייתי נוגעת בשפה גם היה כאב בחניכיים. לאחר כמה שעות הבחנתי שיש סוג של נפיחות בחניכיים או יותר נכון מעליהם בשן הקדמית ממש מתחת לאף, זה לא כואב בכלל וגם תחושת הלחץ נעלמה יתכו כי בשל הנפיחות שירדה, הבליטה קטנה אך נשארה שם. משהו נוסף כאשר אני מזיזה ומנערת רת השפה העליונה יש לי תחושה שהבליטה קטנה כאילו מדובר בנוזלים שמתנקזים אבל אני לא בטוחה זו ההרגשה לא בטוח שזה אכן קטן למרות שלעיתים אני יכולה להגיד שזה מרגיש קטן יותר, בכל מקרה הגוש הוא בערך באותו גודל. מה עושים? קבעתי תור לרופא שיניים בשישי אבל השאלה שלי האם הוא זה שמטפל בזה? האם זה מסוכן?

30/12/2010 | 22:42 | מאת: ד"ר אלון סבאון

חגית שלום טוב עשית שקבעת תור. אין טוב ממראה עיניים. במידה הצורך תופני לרופא חניכיים.אין לי אפשרות לענות מבלי לראות אותך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים