ג'נג'ביטיס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/12/2010 | 15:07 | מאת: ריקי

יש לי בעיית שיניים חריפה אני סובלת מג'ינג'ביטיס ומחלות חניכים למרות שעשיתי טיפול כללי ויש לי תותבות בחלק העליון והתחתון חלקי. יש לי בעיית ריח למרות שאני מצחצחת לפעמים גם 3 פעמים ביום ואני נמצאת כל הזמן במעקב שימור איני מצליחה להתפטר מהריח עשיתי בדיקת נשיפה לבדוק אם אין בעיה בקיבה אך עדין לא קבלתי תשובה אני מאוד מוטרדת מהבעיה ואם יש לך תשובה כלשהיא לפתרון הבעיה אשמח לקבלה בתודה מראש ריקי

13/12/2010 | 18:58 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ריקי שלום המקורות לריח לא נעים בפה הם גב הלשון(החלק העליון) ובין השיניים את גב הלשון יש לנקות יום יום עם מנקה לשון. בין השיניים עלייך לעבוד עם חוט וקיסמים ואולי אם ניתן גם מברשות. את התותבות יש לנקות. מבחינת שיניים לבדוק אם אין סתימות או כתרים לקויים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים