דלקת בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/11/2010 | 22:55 | מאת: רוני

שלום עשיתי ניקוי אבנית לאחרונה והרופאה אמרה לי שיש לי דלקת חניכיים. בצחצוח היה יורד לי מעט דם. לפני הניקוי אבנית הייתי מצחצח את השיניים פעם אחת ביום רק בבוקר. לאחר הניקוי התחלתי לצחצח פעמיים ביום בוקר ולפני השינה. הדימום הפסיק לי וכבר לא יורד לי דם בצחצוח ושמתי לב שריח הרע מהפה נעלם האם זה אומר שהדלקת נעלמת וסבלתי מריח רע מהפה בגלל הדלקת ? תודה

27/11/2010 | 11:49 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רוני שלום אינני יודע מה חומרת הדלקת שיש או הייתה לך. הפסקת הדימום מצביע על שיפור במצב החניכיים אך לא בהכרח אומר שהדלקת עברה לגמרי. אני מציע לך להתייעץ עם מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים