היפרדות של חניכיים (?I)

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/11/2010 | 02:59 | מאת: שולמית

שלום, לפני כשבע שנים עברתי השתלת עצם ורקמת חניכיים בשן קדמית בשל נסיגה חמורה וספיגת עצם. הכל היה בסדר עד לפני כמה חודשים, כשהחל דימום מהמקום. הפריודונט שלי זיהה עודפי דבק שכנראה גרמו לדלקת ונתן לי טיפול מתאים. בזמן האחרון החלה תופעה מוזרה - נראה כאילו חלק מרקמת החניכיים נפרד, וירד אל בין השיניים. אני ממש יכולה להזיז את ה"חתיכה" הזאת עם הלשון. מהו ההסבר לתופעה, ועד כמה הבעיה הדחופה? (הרופא שלי אינו זמין בשבועות הקרובים). תודה!

27/11/2010 | 11:54 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שולמית שלום אכן עודפי דבק יכולים לגרום לדלקת חניכיים סביב שתלים. לגבי הפרדות החניכיים עלייך לראות את רופא החניכיים שלך.אם אין לך כאבים או הפרשות נראה לי שאת יכולה להמתין לשובו

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים