לגביי חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/09/2010 | 16:56 | מאת: שרון

שלום רב, לפני מספר חודשים הייתי אצל פריודונט (פורפסור) בשל בעיית נסיגת חניכיים שקיימת אצלי. כמו כן אמר הפרופסור כי קיימת לי ספיגת עצם אך לא אוכל בינתיים לעשות את ניתוח החניכיים בשל רצוני לבצע טיפול אורתו. כי השיניים יזוזו, ואז הטיפול הפריודונטי יהרס. השאלה שלי היא: האם ניתוח השתלת חניכיים/ ניתוח חניכיים יפצה על העצם שנספג כבר תקופה מסויימת? תודה

21/09/2010 | 23:06 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אחת מהמטרות של ניתוח להשתלת חניכיים היא כיסוי שורשים ושינוי סביבת החניכיים.הניתוח לא בא לפצות על עצם שנספגה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים