נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

07/09/2010 | 15:07 | מאת: שירה

בתי בת 21 סובלת מנסיגת חניכיים מאז גיל 19, והמצב התייצב לפני כמה שנים. רופא השיניים הכללי הפנה אותה למומחה לחניכיים. שאלתי הינה האם מלבד איתור הגורם לנסיגה (כמו חריקת שיניים וכו) יש לביקור אצל מומחה כזה השלכות מעשיות על טיפול כלשהו?

10/09/2010 | 13:23 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שירה שלום יש מצבים בהם הטיפול בנסיגת חניכיים מתבקש. בטיפול זה מבוצעת השתלת חניכיים ולמעשה החזרת החניכיים למקומם. רופא החניכיים ידע לומר האם יש או אין צורך בביצוע ניתוח זה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים