נסיגת חניכיים/ דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/07/2010 | 12:14 | מאת: אירה

שלום רב! החניכיים שלי מדממות כמעט מכל דבר (צחצוח עם מברשת רכה, אכילת תפוח, חוט דנטלי). בהתחלה השיננית אמרה לי שאני לא מנקה מספיק טוב את הרווחים בים השיניים והמליצה לי לעשות ניקוי אבנית לעתים קרובות יותר ולהשתמש כל יום בקיסמים דנטליים. שום דבר לא עזר, ונאמר לי שאני סובלת מדלקת חניכיים וגם מנסיגת חניכיים (כנראה תורשתית) הלכתי למומחה חניכיים שאמר לי שיש לי דלקת קלה ושהכל בסדר ואין לי ממה לדאוג, אבל החניכיים ממשיכות לדמם, וגם יש ריח לא נעים מהפה, ובנוסף השיניים התחילו להתנדנד מעט. מה עוד ניתן לעשות? למי לפנות? אילו טיפולים יש? ובערך מה העלות שלהם? (אני בת 22 והדימום ממשיך כבר כמה שנים.) תודה!

25/07/2010 | 06:49 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אירה שלום לפי התיאור שלך נראה שיש לך מחלת חניכיים. ממליץ לך להיבדק אצל עוד פריודונט-מומחה למחלות חניכיים. תוכלי למצוא את שמות המומחים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים