אחרי הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

13/07/2010 | 08:56 | מאת: יוסף

שלום ובוקר טוב עברתי הרמת סינוס ללא השתלה כי לא היה מספיק עצם ההרמה עברה בהצלחה. אני צריך לחכות כ-6 חודשים שהעצם תיקלט. אני אוהב לשתות יין בערך 2 כוסות בערב ובסופי שבוע אני שותה וויסקי . קרוב ל-6 כוסות בבילוי. אני בן 46 ויש לציין שאני לא משתכר אני רגיל לשתות ואני גם לא נוהג. רציתי לדעת האם זה יכול ליפגוע בטיב היקלטות העצם ולפגוע בסיכוי להשתלה של שתלים?

14/07/2010 | 16:31 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יוסף שלום רצוי להימנע משתיה בעיקר בגלל האנטיביוטיקה שאתה לוקח

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים