האם חשוב נסיון כפריודונט להרמת סינוס?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/05/2010 | 18:20 | מאת: טל

שלום רב, אני אמורה לעבור בעוד כשבועיים הרמת סינוס והשתלת שיניים. מרפאת השיניים בה אני מטופלת שלחה אותי לבצע זאת אצל מומחה לפריודונטיה (ע"פ דרישת חב' הביטוח), אך התברר לי כי הנ"ל סיים התמחותו בפריודונטיה רק לפני כחודש... האם זה משמעותי וכדאי לבצע אצל רופא אחר? האם כל רופא שיניים יכול לבצע הרמת סינוס (אם נתעלם מהביטוח...) או רק מומחה בפריודונטיה/כרורג פה ולסת? תודה.

17/05/2010 | 22:10 | מאת: ד"ר אלון סבאון

טל שלום ניתוח הרמת סינוס דורש מיומנות והרבה ידע של הרופא המטפל. רצוי שהטיפול יתבצע ע"י רופא מומחה-כירורג פה ולסת או פריודונט וזאת ללא קשר לדרישת הביטוח.עלייך לדעת שאותו מומחה צעיר נדרש בזמן ההתמחות שלו לבצע את הניתוח יותר מפעם אחת כך שאת יכולה להיות שקטה שאת לא המטופלת הראשונה לה הוא עושה את הניתוח.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים