חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/04/2010 | 19:09 | מאת: נטע

היום חשף רופא השיניים שלי את השתל, לאחר 4 חודשים ותעוד ב-CT שנקלט יפה. אני 3.5 שעות לאחר הפעולה ועדיין המקום מדמם ועדיין אני נושכת פד מקופל כדי לנסות ולעצור את הדימום. הרופא אמר שייפסק לאחר חצי שעה וזה לא כך. מה עלי לעשות? האם אפשר לאכול? לשתות? להוציא את הפד? לשטוף במי מלח או בטאראדנט?

02/05/2010 | 07:35 | מאת: ד"ר אלון סבאון

נטע שלום התשובה אומנם כבר לא אקטואלית אני מקווה אך במקרים כאלה עלייך לפנות לרופא המטפל או לחילופין למרפאת עזרה ראשונה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים