Emdogain

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

31/03/2010 | 12:00 | מאת: אורית

000000022050שלום רב, בעקבות דלקת חניכיים אני צריכה לעבור ניתוח חניכיים בשלושה אזורים. ניתנה לי האופציה לעבור ניתוח רגיל ולעומתה אופציה לעבור ניתוח + טיפול ב Emdogain . האם ההצלחה היא כזו ששווה לשלם עבורה כמעט כפול מעלות ניתוח רגיל050050?

12/04/2010 | 09:33 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אורית שלום כאשר האינדיקציה לשימוש באמדוגיין נכונה הרי שהחומר מצוין ושווה את העלות הכספית הגבוהה יותר.לא כל מקרה מתאים לשימוש. עלייך להבין שעלות החומר גבוהה מאוד והמעקב לאחר ניתוח כזה שונה מהמעקב לאחר ניתוח רגיל וזאת כדי לקבל הצלחה גבוהה.

18/07/2011 | 13:26 | מאת: אלה הרוש

אורית שלום, לפני כשנתיים עמדתי באותו מצב שאת ציינת והלכתי על הטיפול אמדוגיין ומאז המצב שלי השתפר מאוד והרופא שלי מאוד מרוצה מהשיפור בפה שלי , למרות שכביכול זה יקר זה שווה כל שקל כי כך נשמרו לי השיניים ואני לא זקוקה לשתלים (שהמחיר שלהם הרבה יותר גבוהה!!!!) בהצלחה!

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים