הקצעת שורשים+טיפול אנטי דלקתי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/02/2010 | 15:09 | מאת: רונן

ד"ר שלום, בבקורת שיגרתית אצל פריודנט, הומלץ לי לבצע הקצעת שורשים. מאחר ואני מבוטח בביטוח שיניים יש לי השתתפות עצמית סבירה. בנוסף, הוצע לי להוסיף טיפול אנטי דלקתי שלא כלולה בביטוח בסכום גבוהה (כ-1,200 ש"ח). האם התוספת מחייבת המציאות או שהקצעת השורשים נותנת מענה מספיק? אשמח לתשובתך בהתאם, רונן

26/02/2010 | 22:07 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רונן שלום אינני אוהב תכתיבים לא רפואיים שחברות הביטוח מנסות להכתיב לרופאי השיניים ובטח שלא לרופאים מומחים ברפואת שיניים ובתוכם הפריודונטים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים