דימום

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/02/2010 | 18:16 | מאת: mindada

שלום רב, אני בת 42. לפני כמה שנים היתה לי תופעה של דימום מהחניכיים כשהייתי מתעוררת - מהאזור שמאחורי השיניים הקדמיות)לתקופה מסויימת. מאז חלפו כמה שנים. היום כאשר התעוררתי חשתי שהחניכיים בוערות לי באזור שמאחורי השניים הקדמיות ועוד לפני הצחצוח יצא לי דם. כל האזור בוער ושאלתי היא: האם יתכן שתופעה זו קשורה לשינויים הורמונליים? למחזור? אני שואלת כי יש לי רושם שיש איזו זיקה בין התופעות? תודה רבה.

13/02/2010 | 18:53 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שלום דימום מהחניכיים מצביע על דלקת . הצעתי שתיגשי לבדיקה אצל פריודונט- מומחה למחלות חניכיים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים