הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/10/2020 | 16:45 | מאת: אדווה

אני מחפשת את המקסימום במינימום התערבות ויצא לי לקרוא על הרמת סינוס בשיטת זעיר פולשנית. עד כמה היא בטיחותית, יעילה וטובה? האם היא מתאימה לכל אחד ? ואם לא - למי היא מתאימה ? האם היא גם יותר זולה מבחינה כספית ?

הרמת סינוס זעיר פולשנית בטוחה, לא מתאימה לכל מקרה, לא בהכרח יותר זולה. כל פרוצדורה מותאמת לכמות העצם השארית כפי שהיא נראית בצילום סיטי, במספר השתלים המתוכננים ובמיומנות הרופא. ממליצה להתייעץ עם מומחה למחלות חניכיים או כירורג פה ולסת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים