דימום ספונטני מהחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/10/2020 | 14:31 | מאת: ליאורית

בת 48 סובלת כבר שנים מבעיית חניכיים חריפה, עברתי כבר כמה פעמים טיפול של הקצאת שורשים אך ללא הועיל אלא להיפך כל השיניים החלו לזוז כתוצאה מהטיפול. לפעמים מוצאת את עצמי ישנה בלילה עם פה פתוח ומתעוררת בבוקר עם ליחה ודם שצבעו בין אדום לחום. לפעמים יש גם דמם ספונטני ברוק באמצע היום ואז מתחילה לתהות האם הדמם מהחניכיים. אשמח לשמוע חוות דעתך איך ניתן לטפל בבעיה אחת ולתמיד והאם יש סיבה לחשוש שמא הדם ממקור אחר

לפי התיאור שלך מחלת החניכיים מאד פעילה ולא בשליטה. דימום ותזוזת שיניים הם סימנים מובהקים למחלת חניכיים מתקדמת. ממליצה לפנות לבדיקת מומחה/ית למחלות חניכיים - יש הרבה מאד מה לעשות. דימום יכול כמובן להיות ממקור אחר אבל קודם כל יש לטפל במחלת החניכיים שהיא המרור הסביר ביותר לדימום

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים