לחצים בסגירת השיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

06/09/2020 | 01:17 | מאת: מיכל

שלום רב, כשאני סוגרת את השיניים העליונות על התחתונות, אני מרגישה לחצים וכאבים עזים בשיניים.בנוסף, בשינה אני ישנה כשאין מגע בין השניים העליונות לתחתונות, וכשאני קמה ומנסה לסגור,לוקח כמה דקות עד שמצליחה לסגור היטב (כמובן ששוב יש לחץ וכאב). הייתי אצל רופא שיניים, והוא אמר שהבעיה היא בחניכיים. הבעיה היא בחניכיים? יש לציין שאין לי דימום או נפיחות. אשמח לתשובתך.

Iלפי התיאור זו אינה בעיית חניכיים אלא בעיית סגר- ככל הנראה יש צורך בסד לילה. ממליצה לגשת למי שעוסק בזה - כירורג פה ולסת או מומחה לשיקום הפה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים