כפלים בחניכיים ופצעים לבנים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

06/08/2020 | 01:31 | מאת: אירית

שלום, אני מרכיבה תותבות עליונות ותחתונות, והתותבות כואבות לי כתוצאה מכך ישנה נפיחות בחניכיים, לפעמים מתחת לעניים ולאחרונה גם גיליתי מן פצע נפוח קטן באיזור הראש כמו " חצ'קון" אני לא בטוחה אם זה חצ'קון ואם הנפיחות בעיניים זה כתוצאה מאי שינה, אבל הייתי רוצה לקבל טיפול לכפלים שנוצרו בחניכיים מעיין חתיכות בשר, ואיך ליצור חניכיים אחידות?, יש טיפול תרופתי? למי לפנות? כמו כן יש לי מחסור בעצם. תודה

יתכן שהתותבת לוחצת על הרקמה ויוצרת פצע. ממליצה לגשת לרופא/ת שיניים לבדיקה - יש אפשרות לרפד את התותבת.אם יש צורך בתיקון מתאר החניכיים הרופא/ה יפנו אותך לכירורג פה ולסת לבדיקה וטיפול

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים