שאלה בנושא טיפולים משולבים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/02/2020 | 11:55 | מאת: ניר

שלום הפריודונט הבחין אצלי מחלת חניכיים קלה כהגדרתו .. עשיתי הקצעה ומטופל בפריוציפ ( מס' כיסים ) יחד עם זאת טען שאין מניעה לעשות כתרים ושחזורים אצל רופא השיניים שלי . רציתי לדעת אם אני יכול לשלב ביחד גם טיפולי שיניים וגם טיפולי חניכיים באותה העת .. או להמתין לריפוי מוחלט של החניכיים ואז לבצע כתרים ושחזורים .

חשוב להגיע לבדיקת חניכיים על ידי המומחה למחלות חניכיים בסיום השלב של כתרים זמניים. זהו השלב שבו עדיין ניתן לשפר את בריאות החניכיים לפני ביצוע כתרים קבועים. חשוב לערב את מומחה החניכיים בשלב זה על מנת לא להנציח פתולוגיה קיימת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים