מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

30/04/2015 | 20:43 | מאת: שירה

יש לי איזה כאב שלפי דעתי אחת מ-2 שיניים שאחת לפני שנתיים בערך נעשה לי סתימה לבנה והשניה שן אמיתית. הכאבים במשך היום כמעט ואין בכלל , הכאב הגדול קורה אחרי ניקוי בין השיניים + צחצוח שבסופו שאני יורקת ושוטפת יוצא דם מה זה אומר שיש כבר דלקת או שזה משהו אחר ואם כן מה יכול להיות, חשבתי בהתחלה אולי רגישות זמנית אבל זה נמשך ורגישות לא היה כואב בצחצוח ובניקוי ובטח לא דם לדעתי מה זה יכול להיות?

04/05/2015 | 11:29 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אם יש לך דימום-צריך לבדוק אם אין מחלת חניכיים- פני למומחה לחניכיים. אם זה רק רגישות לקור צריך לבדוק אם אין לך נסיגת חניכיים וגם אז רצוי להתייעץ עם מומחה חניכיים.יתכן גם שיש לך עששת בשן

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים