כאב עמום לא קבוע בשתל קדמי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/08/2019 | 22:40 | מאת: רר

עברתי לפני כ4 שנים שתל קדמי כולל השתלת עצם. תהליך מורכב שארך כשנתיים.  לאחרונה יש לי כאב עמום, לא קבוע. לעיתים מופיע כזרמים, לפעמים כאב ברור יותר. לא משהו חזק. הייתי אצל שני רופאים, כולל זה שאצלו עשיתי את השתל. הם בדקו את האיזור, עשו צילום ואמרו שנראה שהכל תקין. אני מאוד לא רגועה. בגלל שהטיפול היה מורכב מאוד ויקר מאוד אני חוששת לפגיעה בשתל. אני עושה פעמיים בשנה שיננית. מקפידה על הגיינת הפה, לא מעשנת. נדמה לי שבחניכיים הנושקות לשתל יש נקודה זעירה לבנה. האם תהליך דלקתי בשתל אמור להיראות בצילום נשך רגיל?

כאב סביב שתלים.בהחלט מהווה נורה אדומה. צילום נשך לא מספיק לאיבחון. ממליצה לגשת לבדיקת מומחה לחניכיים לבירור מקור הכאב

02/08/2019 | 10:46 | מאת: רר

תודה על התשובה. הייתי אצל הרופא אצלו בוצע השתל המורכב, רופא מומחה. לא מדובר בכאב קבוע אלא אי נוחות שמורגשת מידי פעם... האם כדאי ללכת לרופא אחר, שלא טיפל בשתל לבדיקה?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים