ביצוע שתלים לאחר אקלסטה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

14/04/2019 | 04:41 | מאת: חן

שלום רב, אני כבת 70, בצעתי 6 עירוי אקלסטה, עירוי כל שנה. עירוי אחרון בוצע לפני שנה ו-10 חודשים. מאז לא קיבלתי עירוי ומאז לא נוטלת תרופות אחרות לאוסטאופורוזיס. השאלה שלי היא האם מותר לי לבצע שתלים דנטליים וכל הטיפולים הכירורגיים הכרוכים בכך ומדוע? תודה רבה

קודם כל חשובה חוות דעתו של הרופא המטפל שלך. עקרונית לאחר תקופה של כשלושה חודשים מהפסקת הטיפול התרופתי אין מניעה מביצוע שתלים עדיף תחת כיסוי אנטיביוטי.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים