החלפת כתר וגילוימבעיות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

26/01/2019 | 10:44 | מאת: שיקה

הולכים להחליף כתר חרסינה מאוחה לזירקוניה למרות שלא רואים משהו לא במבט ולא בצילום אבל הוחלט בגלל כאבים ודימומים ולאחרונה הרגשה מוזרה ממש לוחץ מדי פעם על החניכיים . שאלתי אחרי שיורידו יכול להיות שבר או עששת מתחת לחניכיים שמרגישה ולא נראה בגלל שאולי הכתר מסתיר ולא רואים במבט או בצילום ויראו שהטיפול יותר מורכב שיצריך טיפול בזיהומים / שברים ואפילו הארכת כותרת שהשבר למטה במיוחד שהשחיזו כבר פעם לכתר ועכשיו יצטרכו שוב יש לכך סיכוינגדול יותר ? והאם שברים באופן כללי מתחת לחניכיים במצב שעש כתר יכול להיות דלאנרואים בצילום או דלקת חניכיים מהכתר גם?

הכל אפשרי. כשמורידים כתר ישן יכולים להתגלות ממצאים שונים חלק צפויים וחלק לא.

26/01/2019 | 17:40 | מאת: שיקה

אז הצילום שיש לפני לא תמיד ודאי במצב מה צריך רק אחרי שמורידים ורואים כולל ההשחזות לכתר זמני יודעים ודאי?

נכון מאד

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים