רגישות וכאב בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/01/2019 | 20:58 | מאת: שירה

יש לי סוג של רגישות וכאב בזמן האחרון בעת צחצוח באיזור פנימה איפה שהחניכיים למטה אחרי קצת זמן מהגירוי נפסק ובמשך היום גם אין שום כלום ובצילומים שעשיתי לפני שבוע אין שום בעיה לא שם ולא קרוב יכול חהיות שאני גורמת או פשוט סוג של רגישות בחניכיים עצם שמתבטאת רק ברגע של צחצוח והאם ניתן לנסות ולעשות משהוא בינתיים עד שנחליט מה יכול להיות למרוח משהוא או לצחצח אחרת ? והמוזר שזה קורה רק באיזור נורא ספציפי.

קשה להביע דיעה ללא בדיקה - אולי הצחצוח אגרסיבי מדי - נסי לשלב שטיפות פה ובוודאי לגשת לבדיקת הרופא שוב

24/01/2019 | 20:26 | מאת: שירה

יכול להיות מצחצוחצכי זה באיזור ספציפי ולא כל הפה ? כי אין דימומים אלאנרק קגישות וכאב בעיקר בצחצוח אני מנסה לצחצח שם יותר בעדינות כמה ימים ונראה אם זאת הבעיה ואם לא ייפתר אלך שיראו לפני התור שבמילאניש לי עוד שבועיים בערך. אני משתמשת גם במי פה האם למצב כזה צריך רפואיים ואם היתה אבנית גדולה במקרההשצריך הקצאת שורשים כזה דבר רואים בצילומים כי עשיתי בשבועיים האחרונים או שבעיות של אבנית ואו עצם או חניכיים לאנרואים בצילום ?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים