החלפת כתר חרסינה לזירקוניה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/01/2019 | 12:36 | מאת: נועה

הולכים להחליף לי כתר חרסינה מאוחה למתכת לכתר זירקוניה. איך הולך הורדת הכתר וחלפה לכתר חדש מה עושים כדי להוריד כתר האם יכולים לראות דברים בהורדה שלא ראו במבט או בצילום ויצטרכו לעשות תוספת לטיפול חוץ מההחלפה? והאם צריכים גם להוריד מבנה כדי לעשות כתר חדש והאם בעקבות ההחלפה תהיה חבר כותרת לשן?

הורדת הכתר היא עניין טכני לא מסובך. לעיתים מתגלים ממצאים שלא נראו בצילום כגון עששת נרחבת. לא תמיד יש צורך בהחלפת המבנה אך לעיתים יש צורך בהחלפת המבנה ובביצוע טיפול שרש חןזר והארכת כותרת - הכל לפי הממצאים במקום

18/01/2019 | 23:53 | מאת: נועה

ואם אין עששת ורק צורך בכתר זמני ובעקבות ההשחזה לכתר זמני יכול להיות גם מצב כזה שיצריך שוב או גם מבנה או בלי מבנה הארכת כותרת פתאום בגלל ששוב משחיזים מהשן?

יכול להיות בהחלט

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים