שתלים ללא הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/12/2018 | 08:09 | מאת: אביבית

ידוע לי כי קיימות מספר שיטות:: שתל דיווה IRAISE פירמידיון שתלים החובקים התוכל בבקה להסביר את ההבדל ביניהם? היתרונות והחסרונות ?

ישנן שיטות שונות להתקנת שתל ללא הרמת סינוס. תלוי מאד מה גובה הרכס השארי. אם קיים גובה מינימלי השיטות הנ״ל יכולות להתאים. כל השיטות בנויות על הרמת סינוס מקומית מה שמכונה ״הרמת סינוס סגורה״ רק דרך הקדח שבוצע להתקנת השתל בניגוד להרמת סינוס פתוחה שמתבצעת מהצד. כל השיטות טובות כמובן כל רופא מיומן ובעל נסיון בשיטה מסויימת. מאד תלוי במקרה ובנתונים בשטח. יש לציין שקיימים היום גם שתלים קצרים שיכולים לחסוך בכלל הרמת סינוס. ממליצה להתייעץ לגבי המקרה הספציפי שלך עם פריודונט או כירורג פה ולסת על מנת להתאים את השיטה הטובה ביותר למקרה שלך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים