דלקת חניכיים -מי פה...

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/12/2018 | 15:30 | מאת: בת אל

לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים/לחצים בחניכיים,נקודתיים. הלכתי לרופאת השיניים שהבחנה שזאת דלקת חניכיים, אמרה לי לגרגר עם מי פה קורסודיל/תרודנט..עד 10 ימים..ולצחצח עם פרודנטקס משכת שיניים. הבנתי שהמי פה מכתימים את השיניים וגורמים לבעיות. רציתי לדעת האם יש עוד מי פה דומים שיכולים להעביר דלקת חניכיים? להקל על הכאבים? אשמח לעזרה.

מי פה הם לא הפתרון. יש לגשת לטיפול רופא/ת חניכיים. יש לאבחן את הגורם ולטפל. השטיפה היא רק תמיכה ומאפשרת חיטוי המקום. זה לא מספיק

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים