כאבים ודימומים סביב כתר קבוע

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/12/2018 | 10:16 | מאת: רעות

יש לי דימומים פעם ולפעמים פעמיים סביב כתר קבוע ואם אין דימום שמעבירה חוט דנטלי מרגישה כאב מה הבעיה שזה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות כדי להקל. אני כם משתמשת במי פה ואפילו בג'ל להקלה ולא משתפר.

יתכן וקיימת חוסר התאמה בשולי הכתר ולכן האיזור צובר הרבה רובד חיידקים - ממליצה על בדיקת אפשרות תיקון/החלפת הכתר/טיפול תחזוקה

15/12/2018 | 11:55 | מאת: רעות

טיפול תחזוקה לא צריכה כי גם ככה כמה פעמים בשנה אצל שיננית ואמרה שדומרת על היגיינה טובה מאוד. המחשבה באמת החלפת כתר האם החלפת כתר אם זו הבעיה לשפר את המצב ואם מחליפים מה צריך לעשות חדש גם מבנה? או רק כתר זמני וקבוע והאם יכול מצב בגלל הדימומים שפגע ואצטרך גם טיפול שורש מחדש?

לשיקול דעתו של הרופא המטפל

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים