בקשר לכתר והסיכוי להארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/12/2018 | 11:45 | מאת: שירה

רציתי לשאול עושים לי כתר הבעיה שרוצים למנוע הארכת כותרת ועושים זירקוניה מלאה בינתיים אמרו שישלחו לפני הצביעה וזה ממש לא טוב ולא מתיעשב בצורה טובה בפה. ביקשו לעשות מסהריקה במעבדה מהטכנאי שיעשה שוב. האם יכול להיות שוב מצב שיהיה שוב לא טוב בתור הבא ושהטכנאי מה שיחזיר יהיה באותו מצב ושמצב יצריך שאצטרך הארכת כותרת למרות שחשבו שהמצב גבולי וכתר זירקוניה מלאה יעשה שלא אצטרך ניתוח ,תודה.

כתר צריך להתאים אחרת הוא עלול ליצור דלקת או ליפול. יש לעשות כל שנדרש שיתאים לפי שיקול דעתו של הרופא

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים