בזמן האחרון יש לי כאבים חזקים בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

07/12/2018 | 01:28 | מאת: שני

השיננית עשתה לי ניקוי אבן עמוק, הקל על הכאבים בקצת.. הכאבים בעיקר במגע עם אוכל , קשה לי ללעוס דברים קשים. היא אמרה שאולי כנכנס אוכל בין הרווחים של השיניים זה גורם לנסיגה. השאלה מה אפשר לעשות? האם יש טיפול? אני משתמשת עם מי פה קורסודיל ומשכת שיניים פרודנטקס ג'ל. האם אצטרך ניתוח?

יש להגיע לבדיקת מומחה למחלות חניכיים עם צילום סטטוס - יש לאבחן את מקור הבעיה, במידה ויש דחיסת מזון יש לתקן נקודות מגע בין השיניים, בוודאי שלא ניתן בשלב זה ללא בדיקה וממצאים קלינים ורנטגנים לקבוע האם יידרשו ניתוחי חניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים