דלקת ודימומין סביב כתר קבוע

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/11/2018 | 18:08 | מאת: שירה

עש לי כתר בוע לפני שנתיים -שנתיים וחצי. לפני חודש התחיל אי נוחות אבל לחא כאב . עכשיו בשבועיים האחרונים גם דימום בניקוי שאחכ כואב במקום כאב למטה בחניכיים וגם מרגישה כמו לועסת את הכתר יש בו גם סוג של שחיקה בחרסינה מהשחיקות שלי האם יכול להיות נזק בחניכיים מהכתר פתאום אחרי זמן זה שלוחץ פתאום בחניכיים מדובר על כתר חרסינה מאוחה למתכת אם זה משנה ויכולים לראות בעיה חדשה בחניכיים שבגלל זה יש דימומים ולחצים בכתר?

יכול להיות שחלו שינויים בכתר ולכן תגובה דלקתית בחניכיים. יש לבדוק את התאמת הכתר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים