בקשר לצורך בהארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/11/2018 | 11:08 | מאת: ענת

מתי יודעים בוודאות שצריך הארכת כותרת ואמרו שננסה כתר זירקוניה אולי ימנע זה נכון שההשחזה אחרת והאםנזה משנה אם זה כתר זירקוניה שמוכן ישר מחלק אחד או זירקוניה ומצפים בחרסינה האם יש שוני גם בשני הסוגים הנל לכמות ההשחזה שצריך לכתרנוהחלטה אם צריך הארכת כותרת כי אצלי זה 2 חלקים ?

ההחלטה אם לבצע הארכת כותרת נתונה לרופא שמבצע את הכתר- הכתר צריך להיות עם אחיזה טובה וחביקת חומר שן בריא. ממליצה להתייעץ עם הרופא המשקם

10/11/2018 | 11:59 | מאת: ענת

ויש קשר אם צריך או לא בין סוגי כתרים בזירקוניה אם זה מחלק אחד או שניים שיש בסעס,זירקוניה וציפוי מחרסינה?

יש קשר, ככל שהחומר ממנו עשוי הכתר עבה יותר יש יותר צורך בהארכת כותרת. שוב, זו שאלה בתחום שיקום הפה ולכן מפנה אותך לרופא המטפל

10/11/2018 | 13:35 | מאת: ענת

הבנתי , תודה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים