פצע בחניכיים לאחר שימוש בסד לילה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/11/2018 | 07:01 | מאת: אורי

היי, הלילה כמו כל לילה בשבועיים האחרונים השתמשתי בסד לילה. כשהתעוררתי הרגשתי משהו רך בין שני שיניים בלסת העליונה שלי, כאילו תקוע לי משהו בשן. כשהסתכלתי במראה ראיתי שמדובר בפצע בחניכיים (האזור נהיה אדום ונפוח). רציתי לשאול האם זה יכול להיות בגלל הסד לילה? ואיך כדאי לטפל בדבר כזה? סתם לצחצח את האזור כרגיל בתקווה שזה יעבור או שכדאי להשתמש גם בשטיפות מיוחדות וכ'ו?

לא ניתן רק מהסיפור שלך כאן לדעת ממה נגרם הפצע - ממליצה להיבדק על ידי הרופא המטפל

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים