שאלה השחזות של כתרים לפה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/11/2018 | 20:18 | מאת: יעל

רציתי לשאול האם יש שוני בגודל ההשחזות שצריך לעשות לשן אם זה כתר חרסינה על מתכת או כתר ירסינה שהבסיס,זירקוניה ולא מתכת כלומר ב2 הכתרים צריך אותו עובי או בכתר זירקוניה על חרסינה פחות וזה יעול לשלול את הצורך בהארכת כותרת והאם זה הבדל משמעותי ואם זה מצב גבולי שמנסים למנוענולא בטוחים אז בשלב המדידה בפה של כיפת החרסינה ברגיל או הזירקוניה יודעים בוודאות כבר ?

סוג הכתר אכן משנה את סוג ההשחזה - אני ממליצה להתייעץ עם רופא משקם בנושא זה - אני מומחית למחלות חניכיים וזה מחוץ לתחום התמחותי

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים