נסיגת חניכיים חמורה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/10/2018 | 12:19 | מאת: ניסים

הי בן 26 עם נסיגת חניכיים חמורה מאוד עברתי כבר 9 ניתוחי חניכיים ואין ספור הקצאות שורשים המצב רק הולך ומחמיר בצורה מהירה מה אפשר לעשות? האם ניתן לחשוב על כיוון של שתלים או שזה לא אפשרי במצב כזה

קשה לי להביע דעתי ללא בדיקה וצילום ממליצה לבצע צילום סטטוס ולהגיע לבדיקת מומחה למחלות חניכיים - פריודונט. עם זאת, מפאת גילך הצעיר המגמה צריכה להיות שימור שיניים עד כמה שניתן, במידה ולא ניתן , אין מניעה מביצוע שתלים כל עוד קיימת שליטה ברמת הדלקת כאמור נדרשת בדיקה מסודרת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים