דימום בניקוי סביב כתר זמני

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

06/10/2018 | 20:38 | מאת: שירה

יש לי כתר זמני שאני איתו הרבה זמן בגלח עיכובים למיניהם. השאלה היא כזאת אני עושה בעדינות עם החוט שלא ישלוף אבל היום שניקיתי ירד טיפה דםמוהפסיק מהר האם סו תופעה מוכרת / שיכולה לקרות סביב כתר זמני בעקבות שאני איתו הרבה זמני . ודבר נוסף עשיתי ניקוי אצל שיננית אם היה משהוא חריג של דלקת חזקה היתה אמורה לראות לא? בכל מקרה שמתחילה בתור את המדידות יגיד לאופאה שתסתכל לפני שמתחילים אבל בעיקרון בכתר סמני יותר סיכוי לידו לבעיות ודלקות ומגובר בשן טוחנת עליונה.

סביב כתרים זמניים קשה יותר להסיר את החיידקים ביעילות כך שהדימום הקל שאת מתארת הוא סביר. ממליצה לך לנקות עם קיסם דנטלי בין השיניים ולא עם חוט דנטלי כדי לא לחשוש לגרום להסרת הכתר ובכך ליעל את הניקוי סביב הכתר- ככל שרמת ההיגיינה תהיה גבוהה יותר כך צפויה היעלמות הדלקת. כמובן שחשוב לסיים את השיקום באמצעות כתר קבוע

06/10/2018 | 20:57 | מאת: שירה

זהו ניסיתי ולא מנש הצלחתי עם הקיסמים בגלל זה פחדתי שמשהוא קרה עוד בערך שבוע מתחחלים את המדידות מקווה שזאת הבעיה ולא משהוא השתבש וגרם לבעיה חדשה.

אני בטוחה שהרופאה המטפלת תוכל לבדוק ולהסביר הלאה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים