מוקסיפן או אוגמנטין?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/10/2018 | 23:42 | מאת: שקד

יש לי דלקת חניכיים חריפה שהיא כתוצאה מהשן בינה שיש בה חור גדול שאני צריכה לעקור אבל העקירה רק בעוד 3 חודשים. בעבר לקחתי אנטיביוטיקה אוגמנטין 5 ימים הרגיע לי מעט את החניכיים. עשיתי ניקוי שיננית אבן עמוק במוסף. ועכשיו הנפיחות בחניכיים בצד של השן חזרה והכאבים לא מרפים. מה יותר יעזור מוקסיפן או אוגמנטין? בריאה בדרכ , בת 30.

הכי יעזור להקדים את התור לעקירה- אין סיבה לחכות שלושה חודשים וחבל לקחת כל כך הרבה אנטיביוטיקה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים