צילומים לפני התחלת מדידות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

22/09/2018 | 21:02 | מאת: שירי

שלום צריכה לעבור מדידות בכמה שיניים . שן אחת שתל ועברתי גם הארכת כותרת ומזמן לא עשו לי צילומים איזה שנה וחצי בתור לפני שמתחילים כדאי לעשות או רק אחרי המדידה הראשונה ושחוזר מהמעבדה מה כדאי יהיה ?

לפי דברייך עבר הרבה מאד זמן מאז תחילת הטיפול לכן מומלץ לבצע צילום עכשיו וגם בעת מדידת המתכת

22/09/2018 | 23:03 | מאת: שירי

למרות שמאוד קשה לצלם אצלי הרבה פעמים מופיע לחץ ורפלקס הקאה. ולמה לדעתך צריך לפני תחילת המדידות מה זה נותן ומראה והאם גם לשתל צריך?

צילום מראה את רמת העצם ולכן מצביע על קליטת השתל - חשוב מאד

22/09/2018 | 23:50 | מאת: שירי

ומה לגבי שיניים רגילות לא שתל מה שם מראה במצב ?

את הסביבה של השן, איכות טיפול השרש, עששת..... אין אבחנה והחלטה לגבי שינייים ללא צילום רנטגן

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים