בעיה בקשר לרפלקס הקאה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/09/2018 | 23:32 | מאת: ירדן

שלום יש לי רפלקס הקאה ובזמן האחרון קשה מאוד בצחצוח תמיד היה פשוט קשה לי עם זה במיוחד שרוצה לצחצח יכול להיות שהמשחה מקציפה הרבה ובגלל זה קשה או המברשת הבעיה שבשניהם צריכה לשיניים רגישות ולא יכולה כל סוג ובנוסף גם שוחקת שיניים . ופוחדת שבקצב הזה שגם ככה רגישות בחניכיים לא מנקה מספיק וייהרסו לי שיניים מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב כי זה לא זמני זה כבר הרבה זמן.

1.אפשר לצחצח עם מים בלבד, המשחה לא חשובה, אפשר גם להשתמש במשחת שיניים שלא מקציפה הרבה.2. אפשר לירוק החוצה מדי פעם כך שהפה לא מתמלא בנוזלים. 3. ככל שראש המברשת קטן יותר כך הגרוי להקאה קטן יותר. 4. כל זמן הצחצוח צריך לנשום עמוק דרך האף ולא לעצור את הנשימה ולא לנסות לבלוע כך לא מקיאים

20/09/2018 | 18:22 | מאת: ירדן

תודה על התשובה. 1. האם ידוע לך איזה משחה לא מקציפה הרבה אבל גם מטפלת בשיניים רגישות , כי ניסיתי כל מיני משחות ולא כולם עזרו לרגישות. 2. האם מברשות שיש בה סיבים דקים יכול לעשות את העבודה יותר טוב , לא אכפת לי אפילו להחליף את המברשת בתדירות יותר גבוהה כי יכולה רק במברשת רגילה ולא חשמלית ניסיתי ולא הצלחתי בגלל הרגישות שלי.

אלמקס לא מקציפה מאד. הסיבים הרכים פחות רלבנטים, ראש המברשת צריך להיות קטן - תקני מברשת שיניים לילדים זה עונה על הדרישה

20/09/2018 | 18:43 | מאת: ירדן

אלמקס לא היתה טובה לי. ולילדים זה קטן מדי אין משהוא למבוגריםמשקטן ולא חשמלי ?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים