כאב בחניכיים שלא עובר

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/09/2018 | 18:56 | מאת: כאב בחניכיים

יש לי מזה מספר חודשים כאב חזק תמידי בחניכיים העליונות בשני צידי הלסת. רופא שיניים עשה צילום ואמר שאין בעיה. גם צילום סטטוס ופנורמי לא זיהו בעיה. אני מסתובב עם כאבים איומים. עושה שטיפות בתארודנט ושם משחה לאילחוש. כלום לא עוזר. גם ניקוי שיניים עשיתי

מחלת חניכיים בדרך כלל אינה מלווה בכאב. לא ראיתי צילומים ולא בדקתי ולכן אין לי אפשרות לחוות דיעה בנושא - יתכן שהכאב נובע מבעיית אחרת שאינה קשורה בחניכיים - אולי במפרק הלסת אולי בשיניים עצמן חשוב לבצע בדיקה על ידי מומחה לחניכים שיוכל לשלול או לחזק כיוון כזה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים